U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Graag een bezoek? Bel 0483 420 020

1785 Merchtem

Omschrijving

Stijlvolle gezinswoning met 4 ruime kamers en 2 badkamers op 8a 36ca

Deze stijlvolle gezinswoning werd gebouwd in 2001, en nog eens onder handen genomen in 2019. Met haar op-en-top groene ligging, in het landelijke Peizegem, is dit dé locatie om met jouw gezin tot rust te komen. Zalig wandelen of lopen in een groene omgeving is hier dus zeker mogelijk, Buggenhout Bos is echt vlakbij.
Op het EPC-certificaat prijkt een label B, dit huis is dus ook nog eens energiezuinig, en van een renovatieverplichting is hier geen sprake. Zo is deze woning voorzien van 16 zonnepanelen, elk van 305 Wp. In 2020 werd een nieuwe degelijke condensatieketel met warmwaterboiler geplaatst, en werd er koeling voorzien in de 3 slaapkamers op de 1ste verdieping.
Binnenkomen doe je hier in stijl, want de huidige eigenaars gingen in zee met een interieurarchitect.
De gelijkvloerse verdieping beschikt over een brede inkomhal, een grote leefruimte die geniet van heel veel lichtinval, en contact met de tuin. De centrale kachel zorgt voor extra gezelligheid tijdens de winter. Deze leefruimte werd ook voorzien van een bureau, afsluitbaar met een schuifdeur, ideaal voor de thuiswerkers onder jullie. Ook vanuit de vernieuwde open keuken kan je genieten van zicht op de tuin, dat kopje koffie in de coffee corner zal 's ochtends extra smaken! De voorraadruimte en de wasruimte grenzen pal aan de keuken. Verder bevindt zich op het gelijkvloers nog de 1ste badkamer (vernieuwd en voorzien van dubbele lavabo, douche en ligbad), een 1ste kamer (18m2), en een apart toilet. De garage biedt ruimte voor een auto en fietsen.
Op de 1ste verdieping vind je drie ruime slaapkamers: de master bedroom van 20m2 met en suite dressing, een 3de kamer van maar liefst 30m2 (zou dus nog kunnen worden opgesplitst, mits extra velux), en een 4de kamer van 20m2. De dakramen zijn voorzien van rolluiken. Koelen in de 3 slaapkamers is mogelijk dankzij de lucht-lucht-warmtepompen. Verder vind je op deze verdieping nog een 2de badkamer (voorzien van douche en lavabo) en een apart toilet.
Toch nog stockageruimte nodig? Dat kan, dankzij de zolder met uitvouwbare trap.
Eindigen doen we met de tuin, waar het zalig genieten is, ruimte zat voor spelende kinderen.
Zelfs het 'tuinhuis', een bijgebouw van meer dan 30m2, opgetrokken in metselwerk, is super-fancy, en voorzien van kachel.
Extra pluspunt: de elektrische Installatie is conform, en het huis werd uitgerust met een alarminstallatie en een waterverzachter.
Ben je benieuwd om deze top-woning te ontdekken? Aarzel niet en contacteer beHome: +32 483 42 00 20.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Behome